Aprén a traure-li profit al mòbil

28 de febrer a les 18 h. Centre Juvenil Barranquet.

images (1)Esta activitat pretén fomentar les relacions intergeneracionals, promovent que jóvens del Centre Juvenil Barranquet s’encarreguen de dotar a les persones majors d’una formació útil sobre el maneig del telèfon mòbil i les seues aplicacions, que els ajuden a millorar la seua vida quotidiana.

Al voltant de 30 persones majors van participar el divendres passat,  28 de febrer en un taller impartit per jóvens del Centre Juvenil Barranquet sobre aplicacions de telefonia mòbil.P1150294

L’activitat va resultar tot un èxit, les persones majors es van repartir en tres grups, un en què van participar les persones amb mòbils més senzills i en el que es va ensenyar funcions bàsiques, com instal·lar alarma, posar-ho en silenci, enviar missatges…etc. Un segon grup, amb persones que tenien mòbil amb càmera de fotos i vídeo, en el que es va ensenyar a més a gravar i realitzar fotografies, eliminar arxius vells etc. I, un tercer grup, més avançat que disposaven de telèfons amb accés a internet, en el que es va ensenyar des de com connectar-se a WIFI en edificis públics fins a enviar missatges per wahatsApp o descarregar-se aplicacions.

Deixa un comentari