Taller d’expressió corporal – Lipdub

Els dies 18 i 25 de  abril, a les 18:00 h. , es realitzaran els TALLERS D’EXPRESIÓ CORPORAL,  en el centre de Barranquet que té Casas de Joventut, al C/Roger de Flor.

P1100733En esta ocasió les persones participants tindran l’oportunitat de conéixer els espais de reunió dels jóvens i de les persones majors. I, en un ambient distés i alegre,  es prepararà la coreografia conjunta que es realitzarà en el LIPDUB del dia 29 d’Abril a les 18 h. en la plaça de l’Ajuntament, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Solidaritat entre generacions i l’envelliment actiu.

El ball, la música  i  la posada en escena de l’actuació, la prepararan i coordinaran els jóvens del grup de Hip Hop de Cases de Joventut. Una xicoteta part d’eixa actuació, serà la que tots els participants realitzarem en el ball d’acompanyament i la que assajaran amb les persones majors que participen en el taller d’expressió corporal.

Ja podeu escoltar i disfrutar la cançó seleccionada per a l’activitat, esperem que vos agrade. Punxar en l’enllaç


No importa que llueva………………….Efecto Pasillo

Vídeo ensayo para descargar

WEB del grup Efecto pasillo


Flashmob 18 abril 9Flashmob 18 abril 7P1100597P1100599

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dijous passat 18, es va realitzar el primer taller d’expressió corporal. En ell els participants van tenir l’oportunitat d’aprendre la coreografia, i de realitzar els diferents elements que formaran part del decorat. Tant la coreografia com els tallers van estar organitzats i coordinats pels mateixos joves de casas de juventut. Nens, joves i persones majors van treballar en equip amb un mateix objectiu, preparar el muntatge de la coreografia per al Dia Europeu de la solidaritat entre generacions. Sense oblidar com en anteriors trobades que l’important és gaudir aprenent, els riures van inundar el recinte
“S’acosta ja el dia 29 d’abril: Lib dup  per eixe motiu es va realitzar dijous passat 25, en la Casa de Joventut Barranquet, el segon taller d’expressió corporal. Agraïm a tots aquells assistents, per que com diu la cançó “”NO importa que llueva………..””””En esta ocasió es va poder ensenyar el ball a aquells que no van poder acudir a l’edició anterior i reforçar els participants que ja se’l sabien. A altres es van acabar els elements decoratius, per tant………………………………. Ja estem preparats!!!!”

“Ara a disfrutar el dilluns en l’assaig i Lipdup! Ens veiem a les 17:00H , en la plaça de l’ajuntament:)

29 d’Abril, gràcies a tots els participants, esperem que vos ho passàreu tan bé com a nosotros………….Aquí teniu unes fotos per al record. Molt prompte pujarem el Lipdub.”

 P1100760P1100729

Deixa un comentari