MASTER CLASS DE TEATRE: TALLER CAP A LA CREACIÓ COL·LECTIVA

Reprenem la programació d’activitats del Programa intergeneracional Juventud i gent major Trenquem barreres amb una acció cultural que uneix a diferents generacions amb un interés comú: la seua passió pel teatre.

Amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Teatre de Quart de Poblet, el pròxim divendres, 23 de gener a les 17:30h. en el Saló d’actes de la Casa de la cultura tindrà lloc una Master class de teatre dins del Programa intergeneracional Trenquem barreres, en la que participaran grups de teatre de les Cases de joventut i el Grup Atrezo format per persones majors, de l’EMT.

L‘activitat estarà dirigida pel profesor de teatre de l’EMT: Susu Benítez i baix el títol “HACIA LA CREACIÓN COLECTIVA” el taller consistirà en treballar pautes per a crear escenes o històries pròpies, de manera que els participants experimenten els diferents rols que intervenen en el joc del teatre: dramaturg/a, actor/actriu i director/a.

NUEVO

El divendres vam compartir una experiència diferent, en la que vam treballar per equips construint una escena que després vam representar. La temàtica que ens va proposar Susu (professor de teatre de l’Escola Municipal de Teatre de Quart de Poblet) va ser inventar un diàleg que girara sobre un sopar familiar en què es presenta per sorpresa, en família al nóvio/a d’un dels fills/as i la reacció que tenen els diferents personatges.

P1200366

En una primera introducció, Susu ens va explicar quins són els orígens del Teatre de creació col·lectiva i en què consistiria la dinàmica d’esta Màster class.

Es van fer tres grups de treball mixtos en què hi havia persones de totes les edats, que van construir de forma col·lectiva l’escena que representarien.

P1200350

Una vegada representaven en l’escenari l’escena, li’ls indicava de forma aleatòria determinats estats d’ànim o consignes que havien d’aplicar en la seua interpretació: anirà, alegria, por…

P1200361

 

 

 

En conclusió va resultar una tard molt divertida, en la que en clau d’humor, vam compartir una experiència teatral molt enriquidora, en la que qualsevol aportació va ser ben rebuda.

Moltes de les persones que van participar, es van anar sorpreses del bona estona que vam passar. Moltes gràcies a Susu per compartir la seua passió pel teatre amb tots nosaltres.

Deixa un comentari