TEATRE INFANTIL: PER QUÈ NO?

La Regidoria de Cultura ha programat per a dimecres, 30 d’abril a les 18 h. en l’Auditori Molí de Vila,  l’obra de teatre de la Companyia Màgic 6: PER QUÈ NO?

castellaa-4webL’ activitat es ve a sumar a la programació d’activitats intergeneracionals del Projecte Trenquem barreres.

Davall la direcció de Juliol Martí Zahonero i dirigida a tots els públics, l’obra narra la història de Bernardo, un xiquet ple d’optimisme a l’espera d’una greu operació quirúgica i que somnia de convertir-se en un gran actor. Un dia el seu iaio Matias decidix acompanyar-lo al seu lloc preferit: un vell i abandonat teatre als afores de la ciutat. Allí es trobaran amb una actriu retirada, un jove desocupat i amb la propietària de l’edifici. Matias intentarà convéncer a tots ells perquè, almenys per un dia, puguen fer realitat el somni del seu nét.

Les entrades es poden aconseguir per avançat en la Casa de cultura o eixe mateix dia una hora abans de l’espectacle en l’Auditori.

Preu 3 € adults – 2,50 € descomptes menors i Carnet Jove, Targeta ciutadana daurada o de pensionista, Títol de família nombrosa.

Deixa un comentari